За Нас

За Нас

КОИ СМЕ НИЕ?

Кантора МЕГА ИМОТИ е тясно СПЕЦИАЛИЗИРАНА и ФОКУСИРАНА единствено на пазара за недвижими имоти, като през годините на усилен труд успяхме да натрупаме завиден опит с цел да гарантираме на нашите клиенти ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и ЕКСПЕДИТИВНОСТ.

Дейността си МЕГА ИМОТИ стартира през 2005г. с офис в гр. Сливен- в началото под наем, а след това със собствен офис до Съда и Общината на ул.“ Г. С. Раковски “ 13. Поради увеличеният ръст на клиенти и партньори, с цел да отговори на тяхното търсене и предлагане на имоти извън града посока Черноморието, открихме през 2008г. офис и в гр.Бургас в най – оживената част на града на ул.“ Алеко Богориди“ 43!

Управителят на МЕГА ИМОТИ Магдалена Фърчанова внимателно подбира своя ЕКИП, който се състои от добре подготвени и квалифицирани консултанти, обучени за да покрият напълно представите Ви за компетентно, любезно и коректно отношение към Вас – нашите клиенти и колегите от бранша.

Кантора МЕГА ИМОТИ разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба и за отдаване под наем, включващи градски, извънградски, бизнес и курортни имоти на територията на Бургаска и Сливенска област.

Партньори на МЕГА ИМОТИ са много строители и инвеститори, юридически и физически лица от български и чуждестранен произход, както и редица Банки, с които работим интензивно, за да осигурим на нашите клиенти ДОБЪР имот, на ДОБРА цена и на ДОБРИ условия спрямо възможностите и предпочитанията им .

Ние знаем и разбираме, че покупко-продажбата на недвижим имот е много важна и определяща за Вашето бъдеще, че е свързана с много емоции, въпроси и колебания, затова Ние се стремим да запазим Вашият комфорт чрез индивидуален подход, търпение и дискретност към всеки от Вас – НАШИТЕ клиенти.

С цел подобряване качеството на обслужване през 2014г. кантора МЕГА ИМОТИ стана член  на НСНИ и работи спрямо професионалните и етични стандарти, наложени от Сдружението.

Активно участва в изложения, семинари и обучения, организирани от НСНИ.

Кантора МЕГА ИМОТИ е подходяща за Вас, ако цените Вашето време и Вашите пари и разчитате на Нашият ОПИТ и ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Изложение 12.09.2015г.

Изложение 07.2016г.

Адрес

Нашият екип ще Ви помогне да купите, продадете, отдадете или наемете имот, ще Ви съдействаме за банков кредит.

This is a placeholder for a small Google Map. Enter you map address in Theme Options -> Contact Us.

0878965055

mega_imoti_sl@abv.bg

гр. Сливен
ул. "Г.С. Раковски" 13
ет.3, офис 12

гр. Бургас
ул. "Ал. Богориди" 43 ет.1

Контактна форма

Important: Install the Contact Form 7 plugin (free). Create your form in your site backend. The form will make a 'shortcode'. Copy/paste the shortcode into the setting in Theme Options -> Contact Us. For more information, see the documentation.

© 2017 МЕГА ИМОТИ. All Rights Reserved. Designed by ITGstudio

МЕНЮ